Pages

January 25, 2010

responsibilities

Petang semalam my mama dah ke ipoh to teman n support my sis yg akn bsalin bila2 masa je. Excited menunggu kelahiran cucu kedua. My sis akan deliver kt ipoh, den after few days derang akan pulang ke kampung where my sis akan berpantang di perlis. Lebey senang kt kampung cos senang nk ngurut memandangkan our jiran is a bidan n tukang urut. So started from yesterday I need to take care of my sis n my kazen since mama is not home for bout a month. Makin bertambah keje2 harian..memasak..laundry..ngemas umah..And makin bertambah gak belanjawan aku tuk lima enam minggu ni. Tak dapek nk shopping lg =(

2 comments:

Hakim said...

ok la tu k.ju..belatih..tak lama lg kne wt gak sume tu..hehe..=p

L i 3 z @ said...

xyah berlatih la.dah biasa wat keja umah. cume ponat n maleh!