Pages

February 08, 2010

wanita~gold+jewel??


Wanita dan perhiasan sememangnya cukup intim. Macam tak sah bila seseorang wanita tak suka barang kemas atau perhiasan. Nampak macam tak lengkap penampilan if tak diserikan ngan sebentuk cincin, seutas rantai or sepasang subang. Ada sesetengah wanita yg kalo tak mampu beli sekalipun, cukuplah sekadar menjamu mata, yg penting is dapat kepuasan tgk barang kemas yang beraneka bentuk (im one of dis group!)


Actually entry ni sebenarnye nak meng'war-war'kan pameran EMAS yg gilang-gemilang. (yeke? never been there pun. hehe). To those yg berminat nak tgk macam2 jenis gold n jewellery wif various design, there will be a great exhibition coming soon. The 7th Malaysia International Gold & Jewellery Fair 2010 (IJG2010) will be held on April 10-13, 2010 at KLCC. Also a great opportunity kepada sape2 yg nak survey2 kedai and design barangan kemas for majlis bertunang or for a wedding. Manalah tau kot2 ade design yg memenuhi idaman kalbu.. I owez vote for a white gold walopun is has a low value compared to yellowish which is much valuable. For me, the most important thing is not the price value, but the value of the item itself..how we value it..how we appreciate it..how precious it is..


2 comments:

fanadz said...

btol2..harga brg x penting..yg penting value brg tu sendiri..diberi oleh yg tersayang.hehe.

L i 3 z @ said...

yup btol tu. tp kalo dpt yg cantik n mahal tu is a bonus la kan =) ikot kemampuan...