Pages

June 11, 2010

Gelombang epidemik ketiga. Beware!!!

   
Football fever has started spreading across Malaysia like an epidemic. Yes, it’s World Cup time again! Untuk edisi 2010 ni, it will be held for the first time in the African continent with South Africa being the host.The world cup will be last for 1 month, starting from today nite.

Tahun ni world cup features Zakumi as the Mascot. Zakumi adalah a fluffy young leapord, dengan green dreadlocks and a wide happy smile =) 

“ZAKUMI: The Mascot with an attitude!”

Meanwhile, the ball is known as Jabulani.
 

32 teams will compete for World Cup glory. Which team will make it to the final? Hm.. sukar tuk dijangkakan. Blom start game lagi kan, too early nak judge mana2 team.. To all football fans, enjoy your great time! Majulah sukan untuk negara! (walopun team malaysia xde...). To germany team & england team... gambate!


4 comments:

☆ ied_essur ☆ said...

very "infomatic" (hehe... ade ke word infomatic ni hehe)
satu bln ni.. sume pun gile bola le..
yeah!!! go german (err... aku blm decide lg mahu sokong german ke brazil ke france ke ;>)

L i 3 z @ said...

oit mana aci decide after start game! kena pilih awal2 lorrrr...

L i 3 z @ said...

aritu germany xde stock la. sowi..nnt kite p cr kt pasar kat srwk plak ye =) eh penyokong german kena ckp deutch la..ich lieber dich!

L i 3 z @ said...
This comment has been removed by the author.