Pages

September 26, 2010

pameran pengantin malaysia 2010

Pameran Pengantin Malaysia is back again!! Dianjurkan oleh organizer yg tak asing lg, Urban Vibe. Fyi, this is the first international pameran pengantin diadakan kt sini. To all my dear readers yg ade plan or bakal bkahwin, jemput2lah mengvisitkan diri anda ke pameran ni. Yg dah kawen pun boley je visit smbil mengimbau kenangan2 bercinta n excited nk kawen dolu2 tu =p Will be held at KLCC, hall yg beso semestinya ade byk vendors ngan mcm2 designs n pilihan kan. Sgt rugi kalo tak tgk pameran ni. So sila amek pen n mark your calendar on 8 - 10 October 2010 and do get yourself there. 


Ok dgn ini sy adalah sgt frust xdpt jln2 kat pameran ni cos during the event ill be at my hometown. Frust menonggeng. Xpela tunggu nextime je. Tp yg ni first international exhibition! (xpe next year ade lagi...sedapkan ati sendri..)

1 comment:

L i 3 z @ said...

tahun depan harga package dah up sket =(