Pages

September 21, 2010

ribbon 1/4 done

Remember i did mentioned bout my two diy project in the previous entry? Project A dah 70% siap before i get back here in kuching. Meanwhile project B masih blom bergerak lagi, tp raw material dah dibeli n dicari. Skang ni tgh in progress siapkan lagi 15% project A. And then 15% selebihnya akan dsiapkan bulan depan. Ni adalah hasil tuk 1hour mlm ni. Settled six simple ribbons. Actually lom siap sepenuhnya lagi, ni baru first layer. Cukup dulu tuk harini.

my diy ribbons 1/4 settled (simple n senang je..)

things needed? semestinya kena ada ribbon tape, gunting and dawai (dawai no. 30 is recommended)

Camane nak buat? Ala.. senang je. Tp susah nak wat tutorial kt sini. Xreti nk xplain. Tp rasanya korg tgk gaba pun dah dpt agak cane nak buat kan. Lebey mudah drpd buat ribbon tuk flower bouquet.

No comments: