Pages

November 18, 2010

Dia yg kreatif

Xtvt mengsurbey nikah outfit menyebabkan sy suda jatuh cinta sama ini designer. ZERY ZAMRY. Mmg design die meletop! N design baju nikah tersangatlah suuuuwiiiit!! Simple n sweet. Sy saaaangattttt suka! Korang xcaya? Sila scroll ke bawah...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
Yang ni mmg sy suda jatuh cinta pandang pertama. Sgt suka design n cutting baju ni. Simple n sgt sweet!


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
 Ini pun sgt sweet! Tp baju mcm agak kurang sesuai tuk yg btudung (xpe no hal la, boleh redesign sket kan..)


*

*
*

*

*

*

*

*

*

*
Nak tgk lagi? Dua cukupla kot.. Kalo nak lagi silalah visit blog ZERY ZAMRY yer kawan2.. Memang cuci mata abes. Rasa macam nak kawin pakai 20 persalinan je =p

1 comment:

L i 3 z @ said...

20 xleh ke? tp aritu u ckp boley je.. okla i diskaun jd dua je on ur side. boley? ok tq!