Pages

December 03, 2010

Anak

Tak paham btol nape ada bapak yg sanggup menganiaya anak sendiri. Merogol anak yg lahir dari benih sendiri. Wujud ke manusia yg sebegitu? Owh itu bukan manusia, tp itu haiwan yg bertopengkan manusia. Xde hati n perasaan. Keji n kejam. Bodoh n bangang. Haiwan pun pandai jaga anak elok2. Patutnya ko kena jaga baik2 anak ko yg oku tu. Bukan amek kesempatan sampai dapat anak n cucu sekaligus. Gila! Uh geram btol kes mcm ni. Bile tgk gadis 15thn yg malang tu, hati ni rasa sedih n sayu sgt. Sgt berat dugaan utk gadis yg terlalu muda nk tanggung beban tu bersama sorg ank kecik yg juga dilahirkan oku. And i couldnt stay there any longer, tak sanggup tros tgk kesedihan tu. I dunno how to help her, but sy doakan dia tabah n sabar menghadapi setiap ujianNya.
 

No comments: