Pages

February 10, 2011

Henna

Zaman dolu2 kebanyakanorg pakai inai tempek kat ujung jari je. Tp zaman skang ni mcm2 kreativiti arts of henna. Bermcm2 design esp flora n fauna. N nowadays most brides prefer to have lukisan inai kat tangan n kaki. Ada yg suka corak simple n ada yang suka meriah. Lain org lain la tastenye kan. 






Gambar ehsan dr Incik Google


Sangat byk kan design2 kreatif seni henna ni. Mesti rambang mata nak pilih design mana satu berkenan d hati. Ok mana satu pilihan hati saya?




Yang no 2?

oh bukan...




Yang no 4?

tak jugak..




For my wedding, saya suka n akan pilih yg lebey kurang mcm ni...



















NONE OF THEM! I want my hand to be cleaned. So no art of henna on me. And if it would be pun, only kat ujung jari SAHAJA. No lukisan. No corak. This is me. Simple me.
 

2 comments:

Linda Musa said...

good choice liza....i dont like any arts of henna as well... :)

~ Lady D ~ said...

sama la kita =)