Pages

February 11, 2011

Sakit

Masuk harini, dah 4hari xsedap badan. Started from selasa, sakit kpala masa kat opis. Malam tu muntah2 n badan kepanasan. Plan awl rabu pagi tu nak p klinik, tp masa bgn pagi badan dah x panas sgt. So sbg pekerja yg dedikasi, tetap jua kugagahi ke opis. Tp kat opis badan makin lemah, perut pun xsedap. So ptg tu mintak kt bos blk awl sket, tp idok ler awal mane sgt pun, sejam awl jek. Seharian tu ponat ulang alik ke toilet. Pedih perut n bontot i =p Ari kamis g klinik 1malaysia. Ghupernye klinik tu xle issue mc coz xde doctor, cuma MA (medical assisstant) je. Cettt! Terpaksala den amek cuti seari. Harini demam n saket perut still lom kebah lg. Got mc from hosp. Ok two days at home tersangat amatlah busan. Bare in mind sy ni bukanlah seorang kaki tdo. Bukan jugak kaki game. Bukan jugak kaki nonton tv. Sy suka jln2! Tp kalo da perut ni asek saket n nak berkejar ke toilet je, plus kpala pun poning2 lalat, terpaksala memerap kat umah je. Ditambah plak 2 ari weekend sok. Uh im not dat so hommy type. Busan wooo 4ari memerap. Ape nak buat ek. Mungkin boley update blog secara pukal kot. Hehe.

apokejadahnye letak kad spital ni? ok ni kali pertama sy g klinik kerajaan yer. dolu2 p private je, mls nk q lama2 kt klinik govt. so 1st time ade kad ni. xcited nak tunjuk. huhu.

Nah!! Stock ubat 4 ari demam+muntah+cirit birit. Amek kau. Tak termakan den.

No comments: