Pages

March 06, 2011

My real name??

Sesi chatting kat fb pada suatu tika...
 
A: Kak, saya nak anta kad jemputan kat akak ni.

B: Ok, saya dah message address aritu kan.

A: A'a. Dah dapat alamat akak tu. Tp ade lg satu lom complete.

B: Eh rasanya saya dah bg full address kan.

A: Bukan masalah alamat. Tapi saya tatau nama penuh akak la.. Sori..

B: Ooo.. its ok. Full name sama cam dalam fb ni la.

A: Tapi saya nak letak nama penuh, xnak nama glamer.

B: Ha? Mmg nama kat fb ni nama penuh saya la. Cuma bezanya dalam ic ade letak binti kat tgh2 tu.

A: Eh tu nama btol akak ke? Saya ingatkan tu nama glamer je. Kot2 saja nak tukar spelling ke..

B: Spelling nama saya mmg dah sedia glamer. Takyah nak ngada2 tambah 'ee' ke..  or 'ie' ke..  Haha.

A: Sori kak, sy igt akak saja nak tukar spelling. Dat y la saya tanya nama penuh akak, nak tau the right spell.

B: Ok, no prob.

A: Bla.. bla.. bla..

B: Bla.. bla.. bla..

Kesimpulan: Adoi.. cane plak org bleh terpk aku nak tuko spelling nama ni?? First time org quiry cani. Haha. Rasa pelik n klakar. Btw nama i mmg glamer yer. (cet! perasanGGG sendri..)

No comments: