Pages

January 30, 2012

AJL

Status kat fb bersepah2 ttg ajl yg baru je abes td, dari pagi td sampaila skang. Rasanya sok pun stil menimbun status fb ttg ajl. I have no comment la since i bukannya org seni pun kan =p But i think semua yg menang tu mmg layak menang. And yg bestnya my two fevret songs dpt tmpt jugak. Faizal Tahir wif Karma (im a big fan of FH yer) and Tiga Suara wif Beribu Sesalan, suara derang mmg mantap! Tahniah to those yang menang.

Beribu Sesalan - Tiga Suara

Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri

Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu

Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu

Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi
Kisah janji dimungkiri
Dimungkiri

Sia-sia ku mencintaimu
Setia padamu percayakanmu
Sebak dadaku retak hatiku
Luka jiwaku dihiris pilu
Beribu sesalanku

Karma - Faizal Tahir

Seumur hidup memang tak mungkin
Untuk aku terus bersamamu
Seumur hidup hanya untukmu
Menyakitkan memuaskan dirimu

Halalkan segala makan dan minumku
Cari aku kira kau masih berani berdepan realiti
Hey hey jangan kau sentuh
Aku bukan boneka
Kamulah kamu
Aku bukan boneka
Kelak kau tahu
Lewat harimu

Lima tahun dalam kegelapan
Hari ini kau bebas berjalan
Lima tahun dalam kebenaran
Hari ini hari kamu dan aku

Dan karma kan mengambil tempat
Menjemput kau buatku
Ku harapkan kau kembali

Hey hey biar kau tahu
Aku bukan boneka
Akulah aku
Aku bukan boneka
Kini kau tahu
Lewat hariku

Biar kau tahu
Aku bukan boneka
Akulah aku
Akulah aku
Kini kau tahu
Lewat hariku

No comments: