Pages

May 30, 2012

GAYU GURU GERAI NYAMAI

Today i received two parcel. My online purchased finally arrived. A handy portable car vacuum and weight gain protein. Am happy but a bit kecewa sbb i nak vacuum kaler pink! Tapi xpela, biru pun cantek jugak :) Owh kecoh my opis td after the despatch boy anta my parcel. Masa tu i was in the prayer room performed solat zohor jap.  Btw powder tu dalam box yang ade gambar body builder badan ketul2. Euw... geli la. Tp kalo tough macam fahrin ahmad or aaron aziz mmg i like =p Then bile masuk opis derang bising2 wonder i bought dat body builder protein for whom. Most of them tau dat every two days i went to bersukan afterwork. Everyone was guessing this and that. Hello!! I pegi bsukan alone wokeh, or kdg2 wif my frens. And dat protein is for myself to gain weight. I lose 8kg in two months. And after more than a half year or lebih tepat lg nearly a year, i still xdapat nak gain back my kilos. Maybe i lebih kerap exercise skang kot. And jadual mkn yg berubah n lebih teratur (must finish cooking afterwork by 630pm n finish dinner b4 730pm). Trust me it works! So u guys yg nak jaga berat badan, take ur dinner earlier. I read somewhere stated dat if dinner awl sgt bagus coz lepas tu kita akan solat magrib, then solat insyak. Setiap pergerakan dalam solat tu memudahkan dan melancarkan sistem penghadaman. Wallahualam. Erm orang lain sebok nak kuruskan badan, but im opposite way =p Haha. Wokeh xsaba nak test my cute liltle vacuum and start taking my xtra protein.

To all sarawakians yg meraikan pesta menuai, wish u all GAYU GURU GERAI NYAMAI ;)


*** pssstttt..... Sarawak cuti public holiday from friday to monday. Yabedabedu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: