Pages

July 22, 2012

Kotak kotak kotak

Done packing 1/4 barang2. Nak abeskan barang2 mcm2 dulu, then baru pack baju. Omg ponat weh! Dok dua tahun stengah kat kuching ni tp barang2 dah mcm dok 5thn. Huhu. Hm kemas barang2 mmg penat esp d bulan puasa ni tp enjoy hepi sambil layan lagu. Hehe =) Tp yg merunsingkan is pk hal keta. Lastwik roadtax mati, so 1k for renewing roadtax n insurance. Then 2k for car shipping. Manela nak korek budget ni. Alamatnye asb ku mengering copat la. Kalola dpt claim balik duit bridal 4k aritu. *sigh* Time ni la terasa pembaziran n kebodohan diri. Adoi... Xpela xde rezki. Mungkin ade pemberian daripadaNya yg tak dgunakan dgn baik kot, so He took back form me. Apepun syukur dgn peluang yg diberikanNya ni. Alhamdulillah...

 

Published with Blogger-droid v2.0.4

maap bilik bersepah gile!!!! serios poning nak ngemas. huhu 


Where am i going? Erm... few of u dah tau kot. Yang pastinya inshaAllah sy akan berhijrah ke tempat baru tak lama lagi. Semoga dipermudahkan segala urusan. Ameen.
 

4 comments:

☆ ied_essur ☆ said...

wei! blk semenanjung ke?
update to me plez?? aku xtahu menahu ni... bile tgk ko dok kms2... aku dah rs ko mesti nak pndah.... hehe pm me plez ;>

~ Lady D ~ said...

inshaAllah im leaving sarawak for good soon. berhijrah ke tmpt baru. nnt aku update ko yer ied. xsempat nak ol borak2. after terawih ngemas sikit2 n tros terbungkam. haha. apepun ill definitely update to u dear ;)

Anonymous said...

jeju... jgn ckp kebodohan diri.. bukan tau nak jadi macam ni kan..
takpe.. balik sini nanti cari laki kayo..
:P

~ Lady D ~ said...

jeju? erk. tq fren ;) im nt looking for a rich guy la, xpenah pun terpk nak cari laki kaya. yg penting boleh jd pembimbing yg baik.