Pages

July 26, 2012

Rahsia Dia

I had a chit chatting wif my good friend. Im so hepi dgr his suara kegirangan of having his first baby. Must b sgt comel like her mommy n daddy. Congratulation my dear fren. Owh everytime we had a conversation, he kept reminding me the same things again n again. 

"Jgn tutup pintu hati tu. Lembutkan hati n bukak ruang. See the beauty of love. If a person you love n care makes u think of where you stand in his lives, don't wait. It means that you're not a priority." 

Uhhhhh... dah siap hapal ayat yg asek diulang 88kali tu. He mmg kuat membebel ngalahkan mokcik tau. Aku jadi adik ipar ko jela weh. Tunggu adik ko abeh spm ;p Haha. Owh talking bout this topic, when pple around me tau im moving back to semenanjung, few of them said the time has come. At first i was confused. Ghupernye derang ni gunapakai balik alasan i yg dulu tu. Nnt dpt pindah baru nak start cari pasangan hidup ;) Tak sangka plak alasan tu dsebarkan sampai ke rakan2 department lain. Sampaikan nak uruskan hal2 pindah kt ofis admin pun org dok nyakat kunun thn depan da sampai masa nak majlis. Ameen. Kalo btol, alhamdulillah. Moga dipermudahkan olehNya. Kali ni i dah tuko jawapan baru ~ Jodoh itu rahsia Allah  

To my dear frens, u kno who u r. Yezzza sape lg kalo bukan korang bertiga tu! Jangan nak coba2 lg kenalkan aku kt sape2 yer. Aku ketuk kpala tiap sorg kang ;p Tp kalo laki tu sodap mata memandang.. jaga solat.. single.. xde niat nk poligami.. n stable financially ok gak tu. Sori lin aku tiru ayat ko ;) Pasni kite bleh lpk sama2 slalu. Miss our ladies day out. Weeeee!!!! Mish u guys so much!

~ Jodoh itu Rahsia Allah ~

3 comments:

Anonymous said...

:-)

Anonymous said...

i'Allah..

cik fara said...

weh..aku part 'takde niat nak poligami' tu. hehehe.