Pages

August 05, 2012

DLCW


I believed  most malaysians baru je lepas ngadap tv tgk Dato' Lee Chong Wei beraksi menentang Lin Dan. Ha? Ade yg tak tgk ke??? Ish3... Tp kalo xtgk sbb g terawikh tu bagusla, alhamdulillah. Kitorg serumah dok ngadap tv memberi sokongan padu kpd dato'. Menitis air mata ni tengok kesungguhan Dato' Lee Chong Wei bertarung untuk negara. Many congratulations to DLCW for winning our first silver medal in Olympics London 2012. He may not be an Olympic Champion but he has done one thing that not many can achieve, that is uniting the hearts of fellow Malaysians. He made our family or housemates sit together in the living hall tengok tv for 80mins. Congratulation again to DLCW. You are still the hero in all Malaysian hearts. Thank you Dato' & Malaysia Boleh! Alhamdulillah...




*** Dah stengah bulan ramadhan berakhir, menunjukkan kehadiran malam lailatul qadar semakin hampir. Agaknya cemana persiapan kita ke arah mengejar lailatul qadar dan mengejar hari raya. As for myself, sejujurnya sy masih lg terlalu lemah dlm persiapan mengejar amal ibadah. Persiapan raya? Xde apepun nak diprepare sgt. Cukup sekadar tempah baju raya dua pasang for myself. InshaAllah, semoga dberikan kekuatan fizikal dan iman untuk terus mencari keberkatan pd ramadhan tahun ni. Semoga penghujung ramadhan ni dpt digunakan sebaik mungkin. Ameen.

2 comments:

anaztasias nora aira said...

apapun DCLW tetap hebat kan:)

nora pun masih slow dalam mempersiapkan diri.

~ Lady D ~ said...

pasni DLCW dah bersara kan ;( nway inshaAllah sama2 kita mempersiapkan diri..