Pages

October 14, 2012

Hectic

This blog layout stil tunggang langgang. Plan nak tuko layout masih pending or senang cite - terbengkalai. Masa kt kuching aritu semangat. Tp da balik sini... serious xcukup masa! Ade je benda nak settle. Plus xtvt lagha yg semestinya continously ;p Alamanda tu konpem pegi at least seminggu 2x. Jusco equine seminggu skali. Giant equine tu pun seminggu skali. Pasar malam putrajaya seminggu skali. Pastu diner sekitar putrajaya, bangi, cheras. Plus g view umah tuk dbeli, after balik keje. Haih.. kdg2 kuar sorg pun menjadi gak kan. Niat d hati nak mghilangkan kebusanan je, tp ttp gak balik umh ngan plastic d tgn ;p Then mlm kol spuluh sampai satu pagi bz layan drama series. Almost everyday. Sejak ade unifi kt umh ni mmg heaven la mdload mcm2 drama series. Hehe. Nway, pasni jadual agak pack. Weddings, social events, courses, meetings, presentations. 

15/10- Sok got presentation * 19-21/10- Course d kl * 25-28/10- Balik kpg for raya haji * 3-5/11- Physicist international conference d kl * 10-11/11- Wedding d penang * 12-15/11- Cuti2 malaysia. mayb balik kpg or lpk2 d putrajaya je. sape ade plan best??? sila ajak saya yer ;) * 24-25/11- Department's family day d sungkai perak * 1/12- Wedding d nogori sembilan

Ok sy berazam mau kemaskini layout blog ni n siapkan b4 new year. Tahun baru nnt semestinya ada revolusi baru. N semangat baru! N....  ;)

No comments: