Pages

January 06, 2013

goodbye 2012 n hello 2013

nama penuh dzulieza tp org panggil lieza lily dzu dzuli  lyzz+kat kampung panggil dikju+anak buah panggil aunti jue+lahir tahun lapanpuluhempat lagi setahun nak masuk three series+muka xcantik tp suka perasan cun+fizikal xtinggi xrendah sgt sbb tu suka pakai heels tp kdg2 lenguh kaki tp ttp xkesah lenguh kalo bab shoping+stadi xpandai sgt stakat degree je xlayak nk amek master pun+suka shoping tp duit tak banyak so window shoping pun xpe tp walopun nama window shoping tetap akan ade hasil satu dua barang d tangan+suka masak n baking tp mesti kt dapur yg bersih n kemas+suka kumpul resepi n try menu baru+suka kemas umah xsuka sepah+suka cuci baju malas lipat baju+suka cuci keta sendiri tp dok apartment xle cuci sendiri+suka makan xsuka kalau perut buncit+suka durian mangga naga honeydew manggis+suka minum jus buah esp epal susu xsuka laici+suka minum teh ais xsuka nescafe n coffee+suka mkn nasik sikit tp lauk byk boleh ratah lauk+suka makan tomyam n sup xsuka masak lomak n kurma+suka cokelat cadburry kinderbueno hershey ferrerorocher cloud9 kitkat daim xsuka vochelle sbb rasa berminyak sikit+suka kaler merah hitam putih+suka bunga ros n lili xsuka bunga taik ayam+suka jalan2 cari makan xsuka jalan2 cari pasal+suka pegi themepark tp penakot+suka picnic kt beach n waterfall tp xreti swim+suka jln2 lpk2 sambil bersantai+suka melancong tp blom cukup duit nak g jauh2+suka kerja tp xsuka kerja yg dok ngadap pc+suka main game kt komputer xsuka main game kt hp+suka layan drama series english tp jarang layan drama series korea n japan sbb byk drama airmata+suka tgk muvi kat wayang xsuka tgk muvi kat tv+enjoy main boling tp xreti main jarang cecah score seratus pun+suka nyanyi tp suara mcm nak gempa bumi+suka muzik tp jarang dpt peluang tgk show+suka bc majalah fashion n recipe xsuka baca majalah ilmiah+suka tgk bolasepak xsuka n xreti main bola jaring+suka tgk f1 n suka bawak keta laju2+suka drive sorg2 tanpa halatuju+suka lepak kt park or dataran tgk kids main rasa tenang n hepi+tingin sangat nak ade anak sendri tp xle buat anak lagi+suka pegi kenduri kawen sbb suka sgt tgk baju2 n decor2 yg cantik+suka tgk home decor n interior design sbb tu suka p ikea+suka meatball ikea+suka tgk laki ensem n tough sama mcm ppuan2 lain jugak+suka tgk perempuan cun n pandai bergaya tp bukan lesbo+suka laki yg active bersukan n simple tp smart n pandai main muzik esp gitar n bersih n fun+xsuka laki smoking n skema n terlalu sopan santun control macho n berlagak bagus n perfect+suka menyendiri tgk keadaan sekeliling n ragam manusia+suka senyum smpai xnampak mata+suka berkawan tp xperamah+suka blajar benda baru+suka menulis mengira xsuka membaca menghafal+suka tdo lewat xsuka bgn lewat+suka beli barang makeup xsuka pakai makeup+suka tgk n update ttg gadget tp xde duit nak upgrade personal gadget+suka baring tp susah tdo+bla bla bla.......

so, azam newyear...
kurang shopping+kurang pakai heels tp rs mcm nk tambah koleksi heels+rajin bersukan n gym tuk kempiskan perut+start living skill classes+pupuk minat melipat baju+pupuk minat baca bahan ilmiah+cari calon suami???oooppppsss ;) wokeh xyah nak banyak sgt azam tu. xperlu tunggu newyear tuk ade azam baru kan. HAPPY NEW YEAR peeps!!!
 

2 comments:

Nurhidayah Yahya said...

huhu... cr calon suami tu y plg harus....
hahaha....

~ Lady D ~ said...

malu i ;) ied tolong carikan sorg tuk aku!