Pages

March 23, 2013

al-kesah

They asked for chances.
I declined.
Again n again.
But when i am about to try.
I dunno how to. 
And it ended. 
Another bored story of me.

*Semalam mimpi naik superbike ngan my besfren. Tingat zaman kt uni dulu, my fren tu pinjam superbike bf die n kitorg vroooommm from bangi to cheras. Tu first n last time naik superbike. Agaknye mimpi camtu sbb slalu berangan dpt pasangan naik superbike or spesis motor2 besar kot. Pastu i kat blakang pakai leather jacket. Ok, itu namanye OVER berangan! Tp tingin giler kot!!! Haha. Sori i mmg suka verangannn lebey. Tp takdela demand nak pasangan camtu, kalau dpt tu kira bonus la. Hehe. Apapun, harta benda bukan jaminan kebahagiaan kan :) And berangan tu pree je, bukan kena bayar pun ;p

1 comment:

syazanir86 said...

salam.. Lady D ade post kedai borong gula-gula di blog Anaztasia Tie The Knot yang menyatakan terdapt kedai borong gula-gula di Klang.
Boleh saya tau kedai tu dkt mane? kalau boleh nak tau alamatnye sekali.

Terima kasih
Anati