Pages

September 26, 2013

pintu kecurangan


buat para suami, isteri, fiance, fiancee, bf dan juga gf. this is so true. renung2kan...




September 05, 2013

Welcome september

Hello peeps! Im back here. Yes, im still alive. To those pm me tanye kaba tu, tq guys!!! Dont worry, im stil here. Masih tros baca updates ttg ceritera kalian semua. A silent reader i would say ;) Well nothing much to share here. Tq to those yang datang ke majlis openhouse n housewarming di rumah baru sy pd 23august lepas. Yes, its my very own house. Alhamdulillah tercapai jugak impian nak ade rumah sendiri before i turn thirty. Walopun sekadar apartment yang xseberapa, tp ttp bersyukur dgn rezeki drpdNya. Btw very sori to those yg xdapat jemputan ke majlis tu. I buat majlis kecil2an ye uols. Maap yer. Gamba? Blom sempat collect dr rakan2, tuan umah ni langsung xsempat snap gaba tau. So dats the latest updates of me. Lain2??? Hm.. tahun ni masih beraya as single lady, no bf. Haha. Lagi??? Berat makin bertambah. Sila percaya wokey! Lagi??? Tgh sibuk ngan project baru kot. Haha, ade je project kan ;p

Owh, i owe u guys my stories bout the trip to krabi. Alamak dah 3bln lambat ni! Korang yg pm tanye tu, nnt i update k. Uols nak g awl thn depan kan. Ill try to update asap.

Ok gtg. Till then.
Welcome September!