Pages

December 11, 2013

December 05, 2013

self update

Assalamualaikum readers. Rasa macam dah lama sgt x update blog ni. There are soooo many things to update here. But i think ill just share few things je kot. So now i am no more working in hosp serdang. Been transfered to a very new place. Dah lama mintak transfer tmpat ni, since i was in kuching kot.  Alhamdulillah, dah almost four months bkhidmat d tempat baru. But im still staying at kajang. Means dat bertambah jauh sikit la jarak dr umah ke opis, compared tu ms keje kt srdang dulu. But its ok, i dont mind. Yang penting it is my very own house :) Ill put on some picas of my home sweet home. Later wokeyyyy. Serious xsempat ;( And the bad news is my grandfather passed away on 27October2013. Arwah wan pulang ke rahmatullah pada usia 105 tahun. Semoga arwah tenang di sana, amin... My krabi story?? Ooppppsssss!!!! Seriously blom sempat update lg. Sori again... Ramai nk g krabi early nexyear kan. Wokeh, ill try to update by end of this year. Huhu. Anyway dah masuk bulan terakhir tuk tahun ni, so amacam ngan azam2 korg masa awal tahun aritu. Succesfully achieved x? Ok xpe, we still got time :) Awal tahun depan kite review okeyyy. Till then. Daaaaa....